Hlavní obsah

Dva chlapci byli uznáni vinnými z pokusu o znásilnění osmileté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Porota u londýnského soudu Old Baily v pondělí rozhodla, že dva chlapci ve věku deset a jedenácti let se pokusili znásilnit osmiletou dívku. Ze znásilnění je však už dříve očistili. Případ prošel mnoha zvraty, dívka dokonce nakonec sama popřela, že by byla znásilněna. O verdiktu informovala stanice Skynews.

Foto: Profimedia.cz

Budova soudu Old Bailey

Článek

Dívka si šla loni v říjnu s chlapci hrát. Navzájem si ukazovaly intimní části těla a jeden z chlapců vyzval, aby se dotkla jeho penisu. Když se dívka vrátila domů, obvinila oba ze znásilnění. Později přiznala, že si je vymyslela.[celá zpráva]

Chlapci ale byli uznáni vinnými z pokusu o znásilnění, protože ji napadli a sexuálně na ni útočili. Táhli ji kolem bloku domů a kůlny na nářadí, když hledali skryté místo. Nakonec ji zavlekli do křoví.

Případ vzbudil velkou pozornost. Oba chlapci byli nejmladšími osobami obviněnými ze znásilnění v Británii. Děti mladší deseti let nemohou být ve Spojeném království obviněné, nejsou považovány za trestně zodpovědné. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám