Hlavní obsah

Britka na útěku, která zabila své děti, chtěla spáchat sebevraždu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barcelona
Aktualizováno

Lianna Smithová, která se přiznala že zabila v úterý v hotelovém pokoji ve Španělsku své dvě děti, byla v pátek obviněna z vraždy a poslána do vazby. Po činu na posteli zanechala dopis na rozloučenou. V pátek šla k soudu se zavázanými zápěstími, spekuluje se proto, že se po vraždě pokusila vzít si život.

Foto: Reuters

Kameraman před hotelovým pokojem, kde byly nalezeny mrtvé děti.

Článek

Televizi Skynews nejmenovaný zdroj potvrdil, že si žena pokusila o sebevraždu poté, co zabila své děti. Proto má zavázaná obě zápěstí, což bylo vidět, když ji policie odváděla z jejího bytu.

Lianne Smithová byla zadržena v úterý, když zažádala recepční v hotelu Miramar v Lloret del Mar, aby zavolali polici. Strážci zákona nalezli v jejím pokoji dvě mrtvé děti, jedenáctiměsíčního Daniela a pětiletou Rebecku. [celá zpráva]

Žena se na policii přiznala, že dětem natáhla na hlavy igelitové pytlíky, a tak je udusila.To však ještě není potvrzeno, výsledky pitvy se čekají v pátek

Zoufalá žena napsala dopis na rozloučenou

Na posteli nechala dopis na rozloučenou, ve kterém napsala: „Doufám, že mi můžete odpustit.“ V listu, který není adresován nikomu konkrétnímu, se snaží vysvětlit, co ji k činu vedlo.

I se svým mužem Martinem Smithem byla dva roky na útěku, protože manžel byl v Británii stíhán kvůli znásilnění nezletilé. Hrozilo jim, že jejich dceru dají do ústavní péče. [celá zpráva]

Foto: Reuters

Martin Smith

Ve Španělsku Lianne vedla školku pro děti od tří do šesti let a porodila svému muži druhé dítě. V květnu však byl Martin v Barceloně zadržen a vydán do Británie. Lianne se bála, že obě její děti budou svěřeny do ústavní péče.

Sporný postup úřadu

Podle SkyNews je možné, že se bude vyšetřovat i role britského úřadu pro organizovaný zločin, který zařadil Smithe na seznam nejhledanějších osob. Jeho dopadení a následný vývoj událostí mohl vést zoufalou ženu na konci svých sil k tomu, že své děti raději zabila.

Reklama

Výběr článků

Načítám