Hlavní obsah

Osmiletá dívka si znásilnění desetiletými chlapci vymyslela

Novinky,
Londýn

Překvapivý zvrat se objevil v šokujícím příběhu, kdy měli dva desetiletí Britové znásilnit o dva roky mladší dívku. Stanuli před soudem jako vůbec nejmladší pachatelé znásilnění. Ve čtvrtek dívka vypověděla v soudní budově Old Bailey, že si vše vymyslela, napsla list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Budova soudu Old Bailey

Článek

Ve čtvrtek řekla, že ji žádný z chlapců neznásilnil. Vypověděla ale, že jeden z chlapců chtěl, aby se při hře dotkla jeho penisu.

Dívka pravila, že si chtěla hrát s chlapci, protože si myslela, že by to mohla být zábava. Že byla znásilněná, řekla, protože se bála, že by nedostala žádné bonbóny, kdyby matka zjistila, že byla hanbatá.

Na otázku advokátky chlapců: „Řekla jsi své mámě, že to byli chlapci, protože jsi nechtěla, aby si máma myslela, že jsi zlobila?“, odpověděla: „ Ano“. Soudce Justice Sanders se pak zeptal, čeho se bála: „Nebyly by bonbóny, kdyby zjistila, že jsem zlobila.“

Poté se dívky ptali na penetraci. Ukazovali jí jednotlivé části těla a tázali se, zda tam byl vsunut úd. Ve všech případech dívka řekla ne.

Dívka měnila výpověď

Dvojice chlapců byla obviněna, že dívku táhla kolem bloku domů a kůlny na nářadí, když hledala skryté místo. Pak ji znásilnili v křoví na kraji hřiště.[celá zpráva]

Když je o pár minut poté našly jejich matky, všichni popírali, že by cokoli podnikali. Doma ale dívka řekla, že byla znásilněna. Byla převezena k lékaři, protože jí bylo špatně od žaludku. Doktor zjistil, že měla na těle hodně škrábanců a odřenin. Dívka u soudu uvedla, že k nim mohla přijít, když jí oba kluci pomáhali přelézt plot.

Na polici ale mluvila jinak. Řekla, že ji chlapci nutili stáhnout si kalhotky a pak jí "dělali něco, že se prohnula a oči se jí rozšířily."

Chlapci vždy popírali, že by ji znásilnili.

Stali se nejmladšími obviněnými z tohoto činu. Mladší deseti let nemohou být obviněni. I proto dívce žádný trest nehrozí.

Reklama

Výběr článků

Načítám