Hlavní obsah

Gang ve školních uniformách ubodal v londýnském metru teenagera

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Teenagera ubodal na stanici londýnského metra Victoria ve čtvrtek večer desetičlenný gang mladistvých ve školních uniformách. Podle zaměstnanců metra tato skupina asi deseti mladíků ve školních uniformách obklopila patnáctiletého chlapce, kterého napřed honili v hale, kde se prodávají lístky.

Foto: , Novinky

Článek

Jeden ze zaměstnanců metra uvedl: „Viděl jsem příliš moc, viděl jsem ho na zemi krvácet.“

Jeho kolega prodávající lístky řekl: „Kluci, kteří ho napadli, nemohli být starší než on, protože měli na sobě tmavě modré školní uniformy.“

Napadený byl pobodán v horní části těla. Vážným zraněným v nemocnici podlehl, uvádí SkyNews, podle BBC se u chlapce projevila srdeční zástava.

"Patnáctiletého chlapce převezla sanitka do nemocnice, kde později zemřel,“ řekl mluvčí policie. „V souvislosti s případem bylo zatčeno dvacet lidí a detektivové vyzývají každého, kdo má informace k případu.“

Podle policie z metra už den před útokem došlo k mele mezi teenagery . Divoce tam řvalo asi deset nebo patnáct dětí ve věku patnáct až šestnáct let. Už minulý týden gang pronásledoval jednoho chlapce do obchodu, kde ho napadl, uvedla BBC.

Reklama

Výběr článků

Načítám