Hlavní obsah

Princ Andrew narazil do policisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie vyšetřuje neobvyklou nehodu, do které je zapleten příslušník královské rodiny. Princ Andrew se svým autem u Buckinghamského paláce narazil do policisty a lehce ho zranil, uvedla BBC.

Článek

Policista uvedl, že byl 5. února zraněn na ruce a nahlásil to nadřízeným. Mluvčí Scotland Yardu potvrdil, že se případ vyšetřuje, a sdělil: „Uniformovaný policista ve službě na Constitution Hill byl účastníkem nehody, kde se střel s autem a utrpěl lehčí zranění na ruce."

Podle BBC došlo k nehodě, když mladší syn královny Alžběty II., známý svou láskou k autům, vjížděl svým terénním vozem do areálu paláce a narazil do policisty, který se mu snažil uvolnit cestu a odváděl pryč dva japonské turisty.

Buckinghamský palác potvrdil, že se princovi stala "menší nehoda", a uvedl, že je to záležitost policie. Princ nyní nemůže být vyslechnut, protože je v Mexiku a v Panamě, kde podporuje britský obchod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám