Hlavní obsah

Brita odsoudili za vraždu manželky - prostitutky

Londýn

Na devatenáct let byl do vězení dosouzen 26 Brit Paul Grabham, který loni v březnu zabil svou o dva roky mladší manželku Kirsty. Oba prodávali svá těla. Grabham se k vraždě nepřiznal a popřel, že by kdy navštívil místo, kde v kufru našel její tělo řidič nákladního automobilu.

Článek

Oba se poznali na konci roku 2007 v masážním salónu v Bridgendu, kde Kirsty pracovala jako prostitutka. V únoru 2008 se vzali a na své webové stránce nabízeli služby jako pár i jednotlivě.

Vztah obou byl velmi divoký a Grabham začal navštěvovat stránky, kde lidi hledali sex s neznámými lidmi. Kvůli nim se 27. března pohádali ve Swansea. Paul se vrátil domů dříve sám, žena přišla o něco později taxíkem. Doma pokračovali v hádce, uvedl jejich soused Byron Williams. Pak slyšel, jak někdo něco těžkého táhne po chodbě z Grabhamova bytu, který byl o patro výše.

Matka Kirsty Catherine Broomfieldová před soudem také uvedla, že si její dcera stěžovala, že ji manžel násilně chytil za krk.

Grabham tvrdil, že ženu naposledy viděl 28. března brzo ráno. Oba pili vodku a vzali si kokain a on také extázi. Pak žena odešla. V dalších dnech si všiml, že se žena nejen v bytě neobjevovala, ale také zmizely peníze a některé osobní věci. Nahlásil ji jako nezvěstnou. O týden později její tělo našel řidič nákladního automobilu.

Když ho přišla vyslechnout policie a prohledala jeho byt, nedokázal vysvětlit, kde se vzaly na jeho džínách a botách krvavé skvrny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám