Hlavní obsah

V Maďarsku zatkli 14 lidí za výrobu brutálního sado-maso porna

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapašť

Zločinecká banda točila ve čtvrtém v budapešťském obvodě sado-maso porno filmy, při nichž ženy nevýslovně trpěly. Policejní mluvčí József Baranyi ve středu potvrdil, že banda byla rozložena na základě výpovědi jedné z poškozených žen. „Brutalita natočených záběrů zarazila i zkušené kriminalisty,“ uvedl Baranyi.

Foto: Profimedia.cz

Maďarská policie. Ilustrační foto

Článek

Bandu pomohla odhalit nezaměstnaná matka sedmi dětí, která se dostala do finančních potíží. Přihlásila se na inzerát, který sliboval výdělek ve výši 100 až 200 tisíc forintů (10 až 20 tisíc Kč) za natočení několika záběrů. „Inzerát sliboval, že k sexu nedojde, nutná je pouze nahota,“ uvedl Baranyi.

Když se žena dostavila na natáčení, producent připustil, že se jedná o sado-maso záběry. Slíbil, že půjde pouze o předstírání úderů i bolesti a ženě při natáčení neublíží. „Žena podepsala smlouvu, kde bylo uvedeno, že natáčení bude na požádání zastaveno,“ dodal mluvčí policie.

Dohody se však vůbec nedodržovaly a vše se točilo na ostro bez přípravy. Ženu přivázaly k posteli a začali ji mlátit holí a bičem. Později pokračovali v mlácení ocelovou trubkou. Žena byla po natáčení ve hrozném stavu. „Povedení filmaři si proto přímo u studia pořídili tzv. zdravotní místnost, kde měli léky pro potlačení bolesti,“ řekl Baranyi.

Studio obsadila speciální jednotka policie 24.ledna a přímo na místě zadržela 14 lidí. Z nich bylo pět žen, které okamžitě podaly trestní oznámení na své trýznitele. Mezi obviněnými je údajně také jeden policista.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám