Hlavní obsah

Češka na rakouské dálnici přehlédla odstavený vůz, tři těžce ranění

– Vídeň

Sedmatřicetiletá česká řidička havarovala v pátek večer na rakouské dálnici A1 poblíž Melku. Přehlédla vozidlo, které mělo nehodu již dříve, a téměř bez brzdění do něj vrazila. Výsledkem jsou tři vážně zranění lidé, kteří byli převezeni do místní nemocnice, informovala dnes agentura APA s odvoláním na rakouskou policii.

Článek

Neštěstí začalo nehodou rakouského auta s pětičlennou rodinou. Pětačtyřicetiletý řidič najíždějící na dálnici směrem na Vídeň dostal ještě na mokrém napojovacím pruhu smyk; auto sklouzlo přes všechny tři pruhy dálnice a narazilo do středových betonových svodidel.

Část osádky stačila útéct do bezpečí

Značně poškozené auto zůstalo stát v jízdní dráze; řidičova manželka a tři děti auto rychle opustily a uchýlily se do bezpečí.

Značně poškozené auto zůstalo stát v jízdní dráze; řidičova manželka a tři děti auto rychle opustily a uchýlily se do bezpečí.

Na místo vzápětí po dálnici přijela česká řidička. Ve tmě havarované auto přehlédla a v plné rychlosti do něj narazila. V důsledku této nehody utrpěli 45letý řidič prvního vozu, 37letá česká řidička a její spolujezdec vážná zranění.

Českou řidičku se spolujezdcem museli z poškozeného vozidla pomocí hydraulických nůžek vyprostit hasiči. Zranění byli převezeni do okolních nemocnic. Odstraňování důsledků nehody trvalo dvě hodiny, po které byla dálnice směrem na Vídeň uzavřena a doprava vedena objížďkou po státní silnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám