Hlavní obsah

V Londýně unesli dítě přímo z policejní stanice

Novinky, Daily Telegraph

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Londýnská policie pátrá po neznámé ženě, která si z policejní stanice odnesla cizí batole. Policie jí dítě vydala, ač nebyla jeho matkou. Audrey Nyanorová se na policii dostala, když byla ve čtvrtek zadržena jeho skutečné matka pocházející z Ghany, která porušila imigrační zákony.

Foto: Phil Noble , Reuters

Po dítěti nyní pátrá policie.

Článek

Policie má k dispozici záznam z bezpečnostních kamer. Ten zachycuje, jak neznámá černošská žena odchází z policejní stanice i s dítětem, které jí nepatřilo.

Policisté hledali někoho z příbuzných, kdo by se o holčičku postaral, když její matka skončila v cele. Přihlásila se jim 46letá žena, která o sobě tvrdila, že je matčinou kamarádkou. Dítě však, jak se později ukázalo, vydali úplně někomu jinému, než s kým se původně domlouvali.

Metropolitní policie uvedla, že její hlavní snahou je nyní zabezpečit, aby se dítě vrátilo k matce. Zdůraznila ale, že nemá žádné indicie, jež by svědčily o tom, že by dítěti něco hrozilo.

V rámci vyšetřování už bylo zadrženo šest lidí. Audreyina matka se dostala na svobodu na kauci.

Reklama

Výběr článků

Načítám