Hlavní obsah

Polský senátor na videu s prostitutkami šňupe bílý prášek

– Varšava • Aktualizováno
Novinky, rei

Kariéru polského senátora Krzysztofa Piesiewicze z Občanské platformy zasáhl skandál s prostitutkami a kokainem. Kompromitující video, na němž politik v květovaném oděvu šňupe bílý prášek a lehká děva mu maluje rtěnkou obličej, zatímco její kolegyně, která to natáčí, nešetří nadávkami, zveřejnil na svých internetových stránkách deník Super Express.

Článek

Čtyřiašedesátiletý senátor tvrdí, že dvojice prostitutek ho chce filmem vydírat. Na videu je rozvalený na pohovce, zatímco mu žena nanáší na obličej make up. V jednu chvíli se nakloní nad stůl a zdá se, že šňupe bílý prášek. Piesiewicz schůzku s prostitutkami nepopírá, ale tvrdí, kokain nešňupal.

Politik, který je deset let rozvedený, prohlašuje, že ho ženy omámily. „Je to hrozné, nikdy v životě jsem nezažil nic podobného. Tento incident mi zničil kariéru,“ uvedl.

Případ vyšetřuje policie, ale Piesiewicze zaštiťuje senátorská imunita. Prostitutky zatkli s nařčením z vydírání.

Premiér a předseda strany Občanská platforma se k věci nechtěl vyjádřit, dokud nebudou známy všechny okolnosti.

Piesiewicz má v Polsku pověst poctivého muže. Jako právník zastupoval v dobách komunistického režimu disidenty a je známý i jako scénárista. V minulosti byl hostem také karlovarského filmového festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám