Hlavní obsah

V Rakousku zahynula při autonehodě 53letá Češka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vídeň

Česká řidička zahynula ve středu odpoledne při dopravní nehodě ve svém osobním voze poblíž rakouského města Drasenhofen nedaleko české hranice. Příčiny nehody se vyšetřují, napsala dnes agentura APA s odvoláním na dolnorakouskou policii.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Třiapadesátiletá Češka jela po silnici B7 v prostoru Drasenhofenu směrem k české hranici, když náhle sjela ze silnice a narazila do stromu. K nehodě došlo asi ve 13:30 SEČ. Karoserie auta se vzpříčila a ženu museli z vozu speciálním zařízením vyprostit hasiči. Lékař, který na místo přiletěl se záchranným vrtulníkem, ale již pak mohl konstatovat jen smrt ženy.

Asi o čtvrt hodiny později došlo jen o sedm kilometrů hlouběji v rakouském vnitrozemí k obdobné nehodě, při níž zahynula 35letá řidička. Rakušanka jela rovněž směrem k české hranici, mezi Poysdorfem a Drasenhofenem narazila do svodidel, které ji odmrštily do protisměru, kde se srazila s protijedoucím autem. V něm jedoucí dva muži ve věku 32 a 39 let byli zraněni, 35letá řidička prvního vozu zemřela na místě nehody, napsala APA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám