Hlavní obsah

Údajného zloděje mučila rodina přivázaného ke zvedáku na auta

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Členové rodiny z okolí slovenského Trenčína se snažili vynutit přiznání mladého muže, že vykradl jejich dům. Muže mlátili v garáži přivázaného řetězy ke zvedáku na opravu automobilů. O případu informovalo vedení slovenské policie a prokuratury.

Článek

Případ se stal letos v červnu, ale policie získala důkazy až minulý týden na základě videozáznamu, který pachatelé pořídili, a odvysílalo ho několik slovenských médií. "Okresní soud v Trenčíně rozhodl o vazbě čtyř obviněných," uvedla Eva Mišíková z generální prokuratury.

Pachatelé chtěli tímto brutálním způsobem přinutit mladého muže, aby se na policii přiznal k loupeži v jejich domě. Po mučení odvezli muže na policii, kde se ke krádeži přiznal. Policie v současné době prověřuje, zda dům opravdu vykradl nebo pouze podlehl surovému nátlaku.

Hlavním obviněným je student práva, kterému hrozí sedm až 12 let vězení. Majitelkou vykradeného domu je jeho matka. Mezi obviněnými je také bratr mučeného, který měl muže do garáže vlákat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám