Hlavní obsah

Bild: Sarkozy a Carla možná čekají dítě

Právo, KOV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Paříž v posledních dnech stále více mluví o tom, že prezidentský pár Nicolas Sarkozy (54) a jeho choť exmodelka Carla Bruniová (41) možná očekávají dítě. Napsal to v úterý na webu německý list Bild. S odvoláním na „zkušené znalce“ dění v Elysejském paláci se prý hromadí důkazy, že příchod dítěte je „stále více pravděpodobný“.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy s manželkou Carlou Bruniovou.

Článek

Carla se prý už více než měsíc neobjevila na veřejnosti, ačkoliv jinak je velmi přístupná médiím. Zdá se také, že jinak pilná první dáma Francie pozastavila svou činnost v charitativních organizacích a ani její hudební kariéra jí nyní nepřipadá příliš důležitá. Carla tráví tyto dny na dovolené u moře ve vile své matky a prezident za ní pravidelně létá soukromým letadlem.

Spekulace o společném dítěti se neobjevují poprvé – již v létě zaznělo, že Sarkozy se ženou vypracovali „strategický plán“ před prezidentskými volbami roku 2012, podle něhož mělo přijít dítě v roce 2011, což by pomohlo ke znovuzvolení Sarkozyho.

Prezident má již tři děti z prvního a druhého manželství, Bruniová zase syna z minulého vztahu. V rozhovorech však dávala najevo, že chce mít další dítě.

V interview pro březnový magazín Figaro Madame řekla: „Ráda bych měla další dítě, ale nevím, zda mi to můj věk dovolí.“ Loni v jiném rozhovoru přiznala: „Nejsem těhotná a je mi to líto, ráda bych byla v jiném stavu. Zda se to podaří? Těžko říci, protože ve čtyřiceti je to těžší než v pětadvaceti.“

Pokud nebude moci mít další dítě, chtěla by prý nějaké adoptovat, uzavírá Bild.

Reklama

Výběr článků

Načítám