Hlavní obsah

Turkyně zadržovali ve falešné reality show, prodávali jejich nahé fotky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Istanbul

Turecká policie osvobodila devět mladých žen a dívek ve věku 16 až 24 let, které zadržovali podvodníci ve vile, kde pořizovali jejich nahé fotografie, které prodávali na internetu. Ženy do vily nalákali na tvrzení, že se budou účastnit reality show. Smlouva jim však neumožňovala odejít bez pokuty.

Foto: Profimedia.cz

Vůz turecké policie

Článek

Policie vnikla do vily na předměstí Istanbulu Riva na základě upozornění příbuzných, že nemají přístup k dívkám už celé dva měsíce. Připadalo jim podezřelé, že se show nevysílá a žádná z žen se nevrátila, i když by podle pravidel měly vypadnout.

Policisté při vstupu do vily slyšeli křik o pomoc. Zadrželi také čtyři lidi, kteří ve zamčené vile byli a ženy hlídali. Hlavní strůjce, který nabízel fotografie na internetu, je však na útěku.

Záhy po příchodu do vily ženy zjistily, že jde o podvod. Odejít však nemohly, vila byla uzavřená a podle smlouvy, kterou podepsaly, jim za předčasné opuštění "soutěže" hrozila pokuta 50 000 tureckých lir (asi 580 000 korun).

Ve vile dostávaly řadu úkolů, měly spolu zápasit, nosit bikiny nebo tancovat u bazénu. Matka jedné z nich ale potvrdila, že nebyly sexuálně zneužívány a obtěžovány. Plnily úkoly, jaké se v podobných show dají čekat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám