Hlavní obsah

Roční holčička vypadla ze čtvrtého patra, ale nic se jí nestalo

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Teprve jednoletá Marianka ze slovenského města Bánovce nad Bebravou měla obrovské štěstí, když přežila pád ze čtvrtého patra bez zranění. "Dívka dopadla na trávník a měkkou půdu po dešti. Neutrpěla žádné zranění, nemá ani odřeninu," řekl ošetřující lékař v nemocnici v Banské Bystrici televizi Markíza. Rodiče jsou šťastni, že to takhle dopadlo.

Článek

"Nechápu, jak se to mohlo stát. Byli jsme všichni doma, děda věšel na balkóně prádlo, malá přešla asi za jeho zády a vypadla ven," říká otec Radovan Bočkay. Už záchranáři po příjezdu na místo překvapeně zjistili, že dívenka nemá žádná povrchová zranění.

Pro jistotu však byla převezena vrtulníkem do dětské nemocnice v Banské Bystrici. Zde lékaři konstatovali, že dívka nemá naštěstí ani žádná vnitřní zranění.

Koncem srpna vypadl tříletý kluk z třetího podlaží ve městě Hnúšťa. Svým zraněním podlehl po převozu do nemocnice. V červnu vypadla dvojčata z pátého podlaží v Nitře, když na okně vytlačili síťku proti hmyzu. Chlapec při pádu utrpěl smrtelná zranění. Jeho sestru zachránilo pravděpodobně to, že dopadla na tělo svého bratra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám