Hlavní obsah

Hrátky s ruskými prostitutkami přišly britského diplomata draho

Novinky, pst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský diplomat James Hudson byl donucen k rezignaci poté, co se na internetu objevilo video jeho postelových hrátek s ruskými prostitutkami. Kromě vlastního chtíče se tak podle listu The Times stal zástupce britského konzula v Jekatěrinburgu obětí klasického vyřizování účtů v duchu praktik studené války.

Foto: Profimedia.cz

James Hudson natočený při hrátkách s prostitutkami

Článek

Klip trvající čtyři minuty a osmnáct sekund byl zveřejněn na ruském webu pod názvem "Dobrodružství pana Hudsona v Rusku". Zachycuje britského diplomata s dvěma blonďatými prostitutkami.

Pan Hudson, rozvedený otec vychovávající sám dítě, je zde zachycen nejprve v rozhaleném županu a později v rouše Adamově, jak se sklenicí šampaňského a hlasitou hudbou na pozadí líbá jednu z žen. Klip zachycuje řadu lechtivých scén, ale vlastní sex je z klipu vystříhán.

Podle britských oficiálních míst mohl být film pořízen s cílem vydírat britského diplomata, což by zapadalo do stylu ruské tajné služby FSB, která je přímou nástupnicí sovětské KGB. Ruská tajná služba má dlouhou tradici podobných medových pastí.

Mezi Ruskem a Británií panují dlouhodobě napjaté vztahy, které mají svůj původ v několika drsných intervencích Kremlu, které zasáhly britské firmy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám