Hlavní obsah

Přítel „Berlusconiho dívky“ přiznal, že byl jen nastrčený

Novinky, Tomáš Reiner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Jednadvacetiletý Domenico Cozzolino jenom předstíral, že byl přítelem o tři roky mladší Noemi Letiziové, o jejímž vztahu s italským premiérem Silviem Berlusconim se spekuluje. Přiznal to časopisu pro ženy Diva e Donna.

Článek

Cozzolino uvedl, že ho o to požádala sama modelka z Neapole poté, co se v dubnu Berlusconi objevil na jejím narozeninovém večírku. Dodal, že podle něj záležitost byla ale organizovaná někým jiným, neuvedl ovšem, kdo to měl být.

Berlusconiho přítomnost na večírku, kde dceři rodinných přátel věnoval zlatý přívěsek osázený diamanty v hodnotě 6000 eur (přes 150 000 korun), vedla jeho ženu Veroniku Lariovou k žádosti o rozvod. [celá zpráva]

Foto: Thierry Roge , Reuters

Silvio Berlusconi

Později vyšlo najevo, že Letiziová už předtím večeřela s Berlusconim v Římě a Miláně a byla i na novoroční oslavě v jeho vile na Sardínii.

Tam se ostatně slavilo častěji, přičemž podle médií nechyběl ani dámský eskort servis. Během jedné z oslav byl pořízen i snímek tehdejšího českého premiéra Mirka Topolánka v rouše Adamově, o němž ovšem Topolánek tvrdí, že je fotomontáž. [celá zpráva]

S fotografiemi páru přišel Berlusconiho magazín

Cozzolino řekl, že Letiziová ho požádala, aby hrál jejího přítele tři nebo čtyři dny po jejích osmnáctých narozeninách. Gino Flaminio, její bývalý přítel, uvedl, že se rozešli, když se dříve vrátila ze Sardínie. Cozzolino doplnil, že se s Noemi viděl naposledy 7. června v poslední den voleb do Evropského parlamentu.

O jeho vztahu s modelkou informoval magazín Chi, který patří Berlusconimu. Na doložených fotografiích se pár líbá u moře v Neapoli a Riccione.

Foto: Profimedia.cz

Noemi Letiziová s přívěskem od premiéra

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám