Hlavní obsah

Žena nestihla osudný let airbusu, smrt si ji našla na silnici

Novinky, Jakub Kynčl
Kufstein

Zní to jako vystřižené z hororového snímku Nezvratný osud, ale je to bohužel smutná realita. Italská důchodkyně Johanna Ganthalerová, která se svým manželem Kurtem jen o několik minut nestihla osudný let francouzského airbusu a vyhnula se tak jisté smrti, zahynula jen o několik dní později při automobilové nehodě. Informoval o tom server Sky News.

Foto: Reuters

Letu v osudném Airbusu se vyhnula, smrt si ji našla stejně. Ilustrační foto.

Článek

Italka Johanna Ganthalerová byla se svým manželem Kurtem na dovolené v Brazílii a to, že neodletěli zpět vstříc Evropě osudným letem Air France číslo 447 bylo pouze dílem jejich zpoždění. Let zmeškali a tak se rozhodli odletět pozdějším spojem, čímž si oba zachránili život.

Všech 228 osob na palubě tragického letu zahynulo poté, co letadlo spadlo do Atlantického oceánu. Ještě než však měli oba penzisté možnost uvědomit si své štěstí a oslavit tak své druhé narození, jejich štěstí vyprchalo a oni havarovali s automobilem na silnici v rakouském Kufsteinu.

Manželé si půjčili v Rakousku auto, aby se vydali do svého bydliště v Bolzanu, které se nachází na severu Itálie. Jejich auto se však při zatáčení z neznámých důvodů střetlo s protojedoucím kamiónem. Johanna Ganthalerová byla na místě mrtvá a její manžel Kurt byl vážně zraněn a v ohrožení života nyní leží v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám