Hlavní obsah

Ředitelka školy po nocích vystupovala v erotické show

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budapešť

Ředitelku základní školy v maďarském městě Dunaújváros v centrální části země bylo možné objednávat na pánské večírky, kde vystupovala se svou erotickou show. Podle deníku Blikk za číslo žádala 35 až 50 tisíc forintů (3500 až 5000 korun). Před očima diváků se pak svlékla do naha a používala různé erotické pomůcky.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Byl jsem na takovém večírku. Bylo to profesionální vystoupení," prozradil deníku čtenář, který do redakce doručil fotografie. Podle něho pracovala ředitelka školy na objednávku a její telefonní číslo si muži vyměňovali mezi sebou.

Redaktoři deníku navštívili zmíněnou základní školu. Podřízení se k totožnosti ženy na fotografiích vyjadřovali opatrně. "Určitá podoba tu je," připustili. Ředitelka školy tvrdila, že se jedná o fotomontáž. Vzápětí dodala, že po pracovní době si každý může dělat, co chce.

Člen vedení odborového svazu pedagogických pracovníků je případem pobouřen. "Člověk, který vystupuje v erotické show, by se měl škole vyhýbat velkým obloukem. Je to ostuda pro školu i pro stát, který ji platí," řekl předseda odborů Antal Arok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám