Hlavní obsah

Chovanci dětského domova donutili tříletou k orálnímu sexu

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOMANIŽA

Otřesný čin spáchali dva chovanci dětského domova ve slovenské obci Domaniža. Mentálně zaostalé tříleté Diance slíbili za orální sex sladkosti. Jak uvedla televize Markíza, k tomuto činu došlo za bílého dne ve společenské místnosti.

Článek

Jejich čin vyšel najevo, když další chovanec domova slyšel, jak oba mluví o tom, že je Dianka orálně uspokojovala, a oznámil to vychovatelce. Podle psychologů Diance pravděpodobně nehrozí celoživotní trauma, protože šlo o jednorázový zážitek.

Nezletilí chovanci nejsou vzhledem ke svému věku trestně odpovědni. Jednoho z chovanců už přemístili do jiného domova a druhého přemístí do konce března.

"Jedná se o dva devianty. Dnes se hodně mluví o sexu, především o orálním sexu. Mohl je ovlivnit internet, televize nebo vlastní zážitky z dětství," uvedla sexuoložka Danica Caisová pro portál tvnoviny.sk

Podle sexuoložky si chovanci mentálně zaostalou Dianku vybrali za oběť schválně. "Její paměť je defektní a s největší pravděpodobností na to okamžitě zapomněla. Bylo by to jinak, kdyby jí fyzicky ublížili nebo kdyby se tento čin opakoval," dodala Caisová.

Související témata:

Výběr článků

Načítám