Hlavní obsah

Chovanci dětského domova donutili tříletou k orálnímu sexu

– DOMANIŽA
Právo, ivi (Bratislava)

Otřesný čin spáchali dva chovanci dětského domova ve slovenské obci Domaniža. Mentálně zaostalé tříleté Diance slíbili za orální sex sladkosti. Jak uvedla televize Markíza, k tomuto činu došlo za bílého dne ve společenské místnosti.

Článek

Jejich čin vyšel najevo, když další chovanec domova slyšel, jak oba mluví o tom, že je Dianka orálně uspokojovala, a oznámil to vychovatelce. Podle psychologů Diance pravděpodobně nehrozí celoživotní trauma, protože šlo o jednorázový zážitek.

Nezletilí chovanci nejsou vzhledem ke svému věku trestně odpovědni. Jednoho z chovanců už přemístili do jiného domova a druhého přemístí do konce března.

"Jedná se o dva devianty. Dnes se hodně mluví o sexu, především o orálním sexu. Mohl je ovlivnit internet, televize nebo vlastní zážitky z dětství," uvedla sexuoložka Danica Caisová pro portál tvnoviny.sk

Podle sexuoložky si chovanci mentálně zaostalou Dianku vybrali za oběť schválně. "Její paměť je defektní a s největší pravděpodobností na to okamžitě zapomněla. Bylo by to jinak, kdyby jí fyzicky ublížili nebo kdyby se tento čin opakoval," dodala Caisová.

Související témata:

Výběr článků

Načítám