Hlavní obsah

Mladou Britku zabila v hospodě vržená láhev

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANCHESTER

V britském Heywoodu u Manchesteru zemřela o Vánocích 27letá Emma O'Kaneová, matka tří dětí. Zabil ji střep z pivní láhve, kterou do davu vrhl rozzuřený mladík, jemuž zapověděli vstup do podniku.

Foto: Profimedia.cz

Policisté zatkli 19letého muže. Ilustrační foto

Článek

Událost se stala v pátek, kdy se v Británii slaví tzv. Boxing Day. O'Kaneové přítel navíc v týž den slavil narozeniny a proto se v hospodě, kde pracovala, bavili se svými přáteli, když se o sloup v její blízkosti roztříštila vržená pivní láhev.

Střepina se ženě zabodla do krku a přeřízla tepnu. Mladá matka tří dětí ve věku od jednoho do šesti let byla krátce na to prohlášena v nemocnici za mrtvou.

„Slavili jsme venku moje narozeniny a v hospodě, kde Emma pracovala, jsme se zastavili na poslední drink... Emma šla k baru, aby se rozloučila s kamarády. Pak jsem cosi zaslechl a uviděl ji ležet na podlaze. Myslel jsem si, že jen upadla, ale potom jsem si uvědomil, že se nehýbá, má otevřené oči a všude kolem je krev,“ řekl listu Observer Michael Shepherd.

V souvislosti se smrtí ženy policie zatkla 19letého muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám