Hlavní obsah

Dvě zdrcené ženy skočily pod vlak poté, co se jejich příbuzná zabila

Novinky, toh
Sollies-Pont

Matka a její dcera se rozhodly spáchat sebevraždu poté, co se další z dcer zabila letos v létě. Francouzky skoncovaly se svými životy pod koly rychlovlaku TGV poblíž města Toulon. Informovala o tom BBC.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Všechny tři ženy ukončily svůj život pod koly rychlovlaku TGV.

Článek

Téměř celá rodina spáchala sebevraždu na témže místě, tedy na jihu Francie u městečka Sollies-Pont, které se nachází poblíž města Toulon. Všechny tři skočily pod rychlovlak TGV. První z dcer tak učinila již v červenci.

Po této tragédii se o otce s matkou a druhou z dcer starali psychiatři, hrozilo prý, že by se také mohli pokusit spáchat sebevraždu. Po hospitalizaci se vrátili do svého rodného kraje na severu Francie. Rodina, jejíž jméno není známo, se však před několika týdny opět vydala na jih země.

Koupili si tři urny

Podle BBC matka (56) a dcera (22) pak ve středu nechali otci, který byl tou dobou v práci, dopis na rozloučenou.

Poté se obě ženy vrhly pod projíždějící vlak, údajně ve stejném místě, kde se zabila první dcera (26). Ta prý již několik let před svou smrtí navštěvovala psychiatra.

Po událostech z posledních dní se blízcí přátelé rodiny upínají k otci (58), který policii řekl, že by chtěl svůj život také ukončit. „Ne dnes, ale možná zítra,“ měl říct zdrcený muž.

Podle francouzských regionálních novin Nice-Matin si rodina již v létě pořídila tři urny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám