Hlavní obsah

Satanisté v Rusku zabili a částečně snědli čtyři vrstevníky

MOSKVA
Aktualizováno

Skupina mladých ruských satanistů ubodala a částečně snědla čtyři mladé lidi pocházející z prostředí punku. Pachatelé už byli zatčeni. O případu, který se stal v létě v Jaroslavské oblasti severně od Moskvy, ve středu podle agentury AFP rozsáhle informoval list Komsomolskaja Pravda.

Článek

Předpokládanými vrahy bylo pět devatenáctiletých studentů a další tři mladí lidé. Jejich obětem - třem chlapcům a jedné dívce - bylo mezi 16 a 17 lety. Pachatelé je vlákali do venkovského domu, přinutili je se opít, jednoho po druhém ubodali, těla rozřezali a jejich části si pekli na ohni.

Ruský list Komsomolskaja pravda uveřejnil fotografie čtyř z osmi údajných pachatelů. Nahoře vlevo je 19letý Anton Makovkin, na snímku zachycen jako desetiletý. Přezdívalo se mu Doktor Got. Vpravo nahoře je pak 17letý Saša Voronov, který měl přezdívku Hitler. Dívka na fotografii se jmenuje Ksenija Kuzněcova. Nechala si říkat Kara a podle svědectví jí při rituálu ostatní pomazali tělo krví obětí. Vpravo dole je Nikolaj Ogolobjak, který údajně dříve věřil v Boha, ale necítil, že by mu to nějak "materiálně pomáhalo".

Pachatelé obětem podle satanistického rituálu zasadili nožem 666 ran. Číslice 666 je v děsivé souvislosti uvedena v Apokalypse a je považována za symbol zla.

Skupina byla dopadena, když se dopustila znesvěcení jednoho hřbitova. Jeden její člen údajně při výslechu řekl, že mu "Satan pomůže uniknout odpovědnosti".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám