Hlavní obsah

Řek se s uřezanou hlavou přítelkyně procházel ulicemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

THIRA
Aktualizováno

Policie na řeckém ostrově Santorini v neděli postřelila kuchaře Thannassise Arvantise, který uřezal hlavu své přítelkyni a procházel s ní ulicemi. Muž se pak policistům snažil ujet ve vozidle, s nímž vrazil do motocyklu a zranil jeho řidičku i spolujezdkyni. Zadržen byl, když narazil do policejního auta. Kuchař skončil v nemocnici a je v kritickém stavu.

Foto: Eurokinissi , Reuters

Řečtí policisté prohledávají dům, kde podezřelý uřízl hlavu své přítelkyni

Článek

Jednatřicetiletý Arvantis údajně zavraždil svou o šest let mladší přítelkyni - učitelku, ve vesnici Vourvoulos nedaleko Thiry, hlavního města oblíbené turistické destinace. Vražda se udála pravděpodobně po hádce. S hlavou pak muž procházel ulicemi vesnice.

Při pokusu o jeho zatčení byl jeden policista pořezán na tváři. Muž pak hlavu vhodil do policejního auta, ukradl policistům džíp a snažil se jim ujet. Ani ne o půl kilometru dál však narazil do motorky. Dvojice žen, které jela na motocyklu, byla zraněna.

Kuchař ale ujížděl dál. Zadržet se jej podařilo až poté, co narazil do policejního auta. Policisté pak muže postřelili, celkem ho zasáhli pětkrát. Svědek tvrdí, že jedna ze zbloudilých kulek zasáhla i jednadvacetiletou řeckou turistku do nohy. Ta byla stejně jako pachatel a dvě motocyklistky převezena vrtulníkem do aténské nemocnice. Policista pořezaný v obličenji byl ošetřen na ostrově.

.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám