Hlavní obsah

Modelka zemřela v německém motelu zřejmě při focení krvavých snímků

DPA, aš, Novinky, Bild, The Local
BERlÍL

Tělo dvacetileté německé amatérské modelky Anji P. bylo nalezeno v pondělí v motelu u Postupimi, kde se fotily fetišistické obrázky. V místnosti byly objeveny stopy krve a černého vosku, které německý list Bild vedly ke spekulaci, že žena byla zavražděna při sadomasochistických hrátkách. Policie zadržela jejího 37letého přítele Michaela F., jenž tvrdí, že dívka zemřela nešťastnou náhodou.

Článek

Kancelář prokurátora v Postupimi vyvrátila tvrzení Bildu, že žena byla nalezena spoutaná. „Policie a prokuratura zjišťují, zda smrt měla něco společného se sexuálními hrátkami.“

Na podlaze a v posteli motelového pokoje byly nalezeny stopy černého vosku a krve. U postele byly vyhořelé černé svíčky. Hosté také vypověděli, že dívka nosila černé síťované punčochy.

Podezřelý přítel fotograf

Policie podezřívá z vraždy jejího sedmatřicetiletého přítele, vědeckého pracovníka přírodovědného muzea z Frankfurtu nad Mohanem Michaela F. Objevila ho na základě telefonního čísla v mobilu mrtvé. Byl v lese, kde se pokoušel o sebevraždu. Cítil se vinen smrtí dívky. Policie ale sdělila, že dívka zahynula nešťastnou náhodou.

Příčinu smrti zatím neodhalila ani pitva. Patologové proto čekají na zprávu z toxikologie. Dvojice podle svědků povečeřela houby.

Fetišistická scéna

Na internetu kolují fotografie Anji P. z Zossenu, které jsou laděny fetišisticky a sadomasochisticky. Dívka je na nich pokryta krví.

Ještě před setkáním s Michaelem F. se v sobotu Anja P. nechala fotit jiným fotografem: „Udělali jsme velmi krvavé snímky, přirozeně aranžované,“ uvedl druhý fotograf.

Michael F. vedl dvojí život. Kromě své práce v přírodovědném muzeu se také věnoval fotografování. Zaměřoval se na fetišistické snímky dívek z gotické scény.

Dvojice se třicítkou dalších lidí se už dříve účastnila amatérské fotosession, při níž se fotily fetišistické snímky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám