Hlavní obsah

Karadžić měl i svou webovou stránku

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BĚLEHRAD

„Jsme energetické bytosti. Mnohé naše energetické procesy, na nichž závisí všechny funkce našeho organismu, se odvíjejí pod vlivem vyšších energií... Proudí do nás, kolem nás, jsou naše největší dobro a původem našeho zdraví a blahobytu,“ radil na internetu lékař alternativní medicíny Dragan nebo David Dragič, ve skutečnosti Radovan Karadžić.

Článek

Byť na útěku před spravedlností, měl své webové stránky (www.psy-help-energy.com), které mu utvářela firma Pavlović Consulting. Její ředitel Zoran Pavlović tvrdí, že Karadžiče nesčetněkrát viděl.

„Když jsem teď v televizi slyšel, že Dragan Dabić je vlastně Radovan Karadžić, a viděl jeho fotku, ztuhnul jsem. Nikdy bych nepřišel na to, že onen muž, s nímž jsem tak často sedával a mluvil o alternativní medicíně, sportu i politice, je vlastně Karadžić,“ řekl Pavlović bělehradskému listu Blić. „Je to velmi přátelský a výřečný člověk a měl jsem o něm velmi dobré mínění,“ dodal.

Na uvedené webové stránce poskytl Karadžić alias Dabić na sebe i kontakty: mailovou adresu a dvě telefonní čísla.

Reklama

Související témata:

Související články

V Srbsku zatkli Radovana Karadžiče

Jeden z nejhledanějších válečných zločinců Radovan Karadžić byl v pondělí zatčen v Srbsku. Je viněn z genocidy bosenských muslimů během konfliktu v bývalé...

Výběr článků

Načítám