Hlavní obsah

Francouz v Římě mlátil dceři hlavou o památník, upadla do kómatu

– ŘÍM

Francouzský turista v Římě zbil v sobotu večer svou čtyřletou dceru tak, že upadla do kómatu. Otec několikrát udeřil hlavou dívky o kamenný podstavec historického památníku. Informovaly o tom v neděli agentury AFP a AP.

Článek

Sedmatřicetiletý Francouz napadl svou dceru v centru Říma na Benátském náměstí v sobotu pozdě večer. Děvčátko muselo být převezeno do nemocnice, operováno a je stále v ohrožení života. Muže zatkla italská policie. Důvody brutálního zacházení nejsou známy, ale Francouz má podle policie zřejmě psychické potíže.

Dopravní policistka v sobotu večer uviděla v centru Říma muže, který držel dítě způsobem ohrožujícím život. Požádala ho o identifikaci a on začal tlouct hlavou své dcery o podstavec památníku Victora Emmanuela II.

Policistka a kolemjdoucí muže zadrželi, ale holčička už měla vážné zranění. Otec pak začat tlouct hlavou do kamene sám, ale lidé na ulici mu v tom zabránili. Francouz se nyní nachází v římském vězení. V jeho zavazadlech byly údajně nalezeny psychofarmaka.

Matka dítěte, která byla na dovolené v Turecku, ihned přiletěla do Říma. Vůbec prý nevěděla, že její partner s dítětem opustili Francii a odjeli do Itálie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám