Hlavní obsah

Na Slovensku zadrželi Čecha, který u sebe měl 350 dávek pervitinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŽILINA

Slovenští policisté v úterý zadrželi pětadvacetiletého Čecha, u kterého našli více než 350 dávek pervitinu a několik tablet extáze. V případě, že bude uznán vinným, může soud mladému muži z Frýdlantu nad Ostravicí uložit až desetiletý trest vězení. O zadržení informoval policejní ředitel v Žilině Jaroslav Harant.

Článek

Harant naznačil, že provinilec prodával drogy na celém území Slovenska a také sousedního Česka. Údajně ho stíhá i česká policie.

"Takto velké množství dávek zadržené u jednoho dealera jsme v Žilině ještě neměli. Byl větším dodavatelem, který měl tuto drogu určenou vysloveně k prodeji," upřesnil policejní ředitel. Muže budou podle něj policisté vyšetřovat ve vazbě.

Kvůli drogám zadržela slovenská policie v minulosti už několik českých občanů. Žilinští policisté například vloni obvinili z výroby a přechovávání drog třiadvacetiletého Čecha. Omamné látky a přístroje na jejich výrobu měl mladík v pronajatém bytě.

Před dvěma lety na Slovensku zadrželi šestadvacetiletou Češku, u které našli marihuanu a pervitin. Drogy policie našla při běžné prohlídce v autě, kterým žena přijela z ČR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám