Hlavní obsah

Další mladý Čech zřejmě spáchal na Slovensku sebevraždu

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOŠICE

V úterý bylo v Košicích objevené tělo 20letého občana České republiky bez známek života. Přivolaný lékař konstatoval, že Lukáš M. z Prahy zemřel v důsledku šoku z vykrvácení po řezné ráně na zápěstí. Jak Novinkám potvrdila košická policejní mluvčí Jana Demjanovičová cizí zavinění lékař ani policie nezjistila.

Článek

"Byla vykonaná soudní pitva. Policie případ vyšetřuje jako usmrcení," dodala Demjanovičová. Tělo bylo nalezeno v travnatém porostu v městské části Kavečany. Podle místních se v těchto místech často setkávají bezdomovci a různé skupiny lidí, kteří zde konzumují alkohol.

Minulý pátek objevila slovenská policie v Lisé pod Makytou u Trenčína v autě dva mrtvé mladé lidi z Jablonecka, kteří odešli od rodin a nechali dopisy na rozloučenou. Bílý Volkswagen Golf byl odstavený v lese, měl utěsněná okna a do kabiny byla zavedena hadice z výfuku.

Osmnáctiletá Monika Bakešová a jednadvacetiletý Jakub Křížek z Albrechtic v Jizerských horách tímto způsobem spáchali sebevraždu. Před svým zmizením zanechali vzkaz, že si plánují sáhnout na život. Důvodem měl být "nesouhlas se systémem, ve kterém žijí". Po odchodu z domova si vypnuli své mobilní telefony, rodičům už se neozvali. Mladík trpěl často depresemi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám