Hlavní obsah

Berlusconi flirtoval během zasedání s poslankyněmi

Novinky, rei
ŘÍM

Staronový italský premiér Silvio Berlusconi (71) měl ve středu v italském parlamentu plno práce. Nejenže pronesl v nové funkci první projev před poslanci a následně získal jejich důvěru pro svůj vládní kabinet, ale stačil si také povšimnout některých nových tváří v poslaneckých lavicích. Dvěma sličným zástupkyním lidu poslal během zasedání laškovné vzkazy.

Foto: Max Rossi , Reuters

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Tmavovláska Nunzia de Girolamová (32) a blondýna Gabriella Giammancová (31) byly do parlamentu poprvé zvoleny minulý měsíc. Berlusconi se rozhodl poslat oběma svobodným ženám, usazeným na druhé straně sálu, vzkaz, který ale naneštěstí pro něj zachytily televizní kamery.

„Gabri a Nunzia, vypadáte báječně, jak tam tak spolu sedíte. Děkuji, že jste tady (kvůli mému projevu), ale není to nezbytné. Jestliže se našli kavalíři, kteří vás pozvali na oběd, pověřuji vás, abyste šly (třikrát podtrženo). Moc vás obě líbám!!! Váš premiér.“

K Bersluconimu potěšení přišla od dam rychlá odpověď: „Drahý nám ministerský předsedo, galantní pozvání můžeme přijmout jedině od vás!“

Obě ženy nicméně později odmítly, že by s nimi Berlusconi flirtoval. „Vůbec nic na nás nezkoušel. Je ušlechtilý, vzdělaný a milý ke každému, ať už je to muž či žena,“ řekla Giammancová.

Berlusconiho aférky se ženami ho činí populárními mezi mnoha Italy, hůře je ale snáší jeho žena Veronica Lariová (51). Loni v létě ho donutila napsat veřejnou omluvu poté, co v bulvárním magazínu vyšly fotky, na nichž Berlusconiho obklopuje ženský „harém“, přičemž mu některé dámy seděly na klíně.

Berlusconi jmenoval svůj nový kabinet minulý týden. Jsou v něm čtyři ženy, mezi nimi i Mara Carfagnaová (32), někdejší herečka, jež se několikrát objevila na stránkách pánských časopisů v provokativních pózách. Berlusconi řekl, že kdyby byl svobodný, oženil by se s ní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám