Hlavní obsah

V italském cirkuse nutili Bulharku plavat s piraňami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Policie nedaleko jihoitalského Salerna zatkla tři Italy, kteří ve svém cirkusu nutili až k otrockým pracím bulharskou rodinu. Nejstarší dcera byla nucena koupat se před publikem ve vodě společně s piraňami. Informoval o tom středeční italský tisk.

Foto: Profimedia.cz

Majitelé cirkusu terorizovali bulharskou rodinu nejen piraňami.

Článek

Jeden z Italů v tomto "cirkusu hrůzy", jak napsal deník La Stampa, zadržoval devatenáctiletou dívku násilím v mělké nádrži, zatímco mladší dcera Bulharů si na sebe musela nechat ve skleněném sudu házet hady, různý hmyz a tarantule.

Na cirkus Marino si u karabiníků v Eboli jižně od Salerna stěžoval jeden z diváků.

Rodina nelegálních bulharských přistěhovalců, která musela pracovat až 20 hodin denně, dostávala 100 eur (asi 2500 Kč) na týden a žila v kamiónovém přívěsu. Otec se staral o kulisy a zvířata, matka vařila a uklízela, napsala La Stampa. Rodina nesměla vůbec cirkus opustit.

Zatčeni byli současný majitel cirkusu i bývalý majitel a jeho syn. Bulharská rodina pro ně pracovala od začátku letošního roku. Původní majitel již předtím podobně zneužíval jiné rodiny běženců z východní Evropy, ale těm se podařilo uniknout, uvedla agentura ANSA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám