Hlavní obsah

Sarkozy si Bruniovou ještě nevzal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŔÍŽ

Přítelkyně francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Carla Bruniová řekla úternímu vydání listu Libération, že se ještě nevzali, a že se proto nemůže zúčastnit Sarkozyho nadcházející oficiální návštěvy v Indii. Popřela tak zprávy z minulého týdne, že se svatba už uskutečnila. Dodala ale, že sňatek tvoří součást jejich plánů.

Foto: Nasser Nuri, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a exmodelka Carla Bruniová

Článek

List napsal, že všichni přátelé bývalé modelky a zpěvačky dostali zprávu SMS, že "ještě není vdaná", aby se skoncovalo s "uragánem šílenství", který se po zveřejnění dohadů o sňatku rozpoutal.

Bruniová dále řekla, že její účast na cestě "nikdy (se Sarkozym) doopravdy neplánovali". List ale napsal, že Sarkozy hodně naléhá na to, aby s ním jela, a že oficiální seznam účastníků cesty stále ještě není hotov. "V Elysejském paláci se nikdo neodvažuje o tom s prezidentem přímo mluvit, aby na sebe nepřivolal blesky," uvedl deník.

Do Indie odlétá Sarkozy ve čtvrtek. Francouzská média se už řadu dní dohadují, zda ho bude Bruniová doprovázet, a píší, že indický protokol si láme hlavu nad tím, jak s ní zacházet, pokud to nebude manželka. Indové však už slíbili, že se k ní budou chovat jako k první dámě.

Spekuluje se i tom, že by Bruniová mohla letět do Indie jen kvůli tomu, aby spolu se Sarkozym mimo rámec oficiální návštěvy zhlédli Tádžmahal.

Vztah Sarkozyho a Bruniové připoutal pozornost v polovině prosince, dva měsíce po Sarkozyho rozvodu s jeho druhou ženou. Už rozvod byl médii propírán, protože Sarkozyho v loňských prezidentských volbách výrazně podporovala právě jeho nyní už bývalá žena a mnozí jeho jednání chápali jako nečestné.

Reklama

Související články

Francouzský prezident Sarkozy se rozvedl

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy (52) a jeho manželka Cécilia (49) se po vzájemné dohodě rozvedli. Oznámil to ve čtvrtek Elysejský palác v komuniké, které...

Výběr článků

Načítám