Hlavní obsah

Slovenského podnikatele zastřelili před očima dcery

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovensko vyděsila nájemná vražda 48letého podnikatele. Vrah si na něho počkal před restaurací Pohoda ve městě Humenné a před očima jeho dcery ho v noci na středu zastřelil několika ranami do zad.

Článek

Jak uvedla policejní mluvčí Magdaléna Fečová, podnikatel v oblasti polygrafie vycházel z restaurace asi dvě hodiny po půlnoci ve společnosti své dcery. Chtěl nastoupit do svého automobilu, když ho do zad zasáhly čtyři kulky. Muže okamžitě převezli do nemocnice, ale lékaři mu už nedokázali pomoci.

"Policie na místě zajistila pět nábojnic. Podle všech indicií šlo o vraždu na objednávku," uvedla Fečová. Pachatelům hrozí 15 až 20 let vězení.

Na Slovensku zabili už řadu podnikatelů

V této branži podnikal také v listopadu 2006 zastřelený podnikatel Ján Kubašiak, kterého mafiánským způsobem popravili přímo v jeho domě v obci Polomka tři bývalí policisté. Do pátraní po vrazích se tehdy zapojilo 600 policistů a vojáků. Vrazi byli dopadeni.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám