Hlavní obsah

V Maďarsku hrozili, že otráví coca-colu

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ

Skupina vyděračů vyhrožovala, že otráví produkci maďarské pobočky společnosti Coca-Cola. Na odhalení vyděračů spolupracovali maďarští a slovenští policisté.

Článek

Podle internetového portálu klikkhir.hu požadovali vyděrači od Coca-Coly dva milióny eur, jinak otráví produkci společnosti vyrobenou v maďarském městě Dunaharaszti.

Vyděračský mail byl letos v červnu odeslaný ze Slovenska, proto maďarští policisté okamžitě kontaktovali své slovenské kolegy.

Policisté se pachatele pokusili dopadnout, ale neuspěli. Když požadovaný automobil s penězi přijel na domluvené místo na slovensko - maďarské hranici, vyděrači tam nebyli. Zanechali na místě pouze láhev otrávené Coca-Coly. Zločinci pravděpodobně zjistili, že na místě je už čekali policisté. Podle portálu totožnost vyděračů zatím nebyla odhalena. "Policejní akce na jejich zadržení byla neúspěšná," přiznal celostátní ředitel maďarské policie József Bencze.

Vyděrači byli podle portálu Maďaři žijící na Slovensku, údajně v Bratislavě.

Reklama

Výběr článků

Načítám