Hlavní obsah

Maďarská matka vyhodila dvojčata z osmého patra

Právo, Ivan Vilček (Budapešť)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUDAPEŠŤ

Celé Maďarsko je v šoku z případu matky, která v neděli večer vyhodila své dvě děti z okna v osmém podlaží paneláku v Debrecínu na východě země. Žena vzápětí skočila z okna také. Nikdo z nich nepřežil. Podle internetové stránky index.hu zanechala žena dopis na rozloučenou, v němž vysvětluje svůj čin hádkou a rozchodem s manželem.

Článek

Manželé měli šest dětí a matka vyhodila z okna dva nejmladší syny - dvouletá dvojčata. Žena se údajně pohádala s manželem po telefonu, vzápětí s oběma syny odešla z domova. Vešla do paneláku na sídlišti, vyhodila děti z okna na chodbě a skočila za nimi. Obyvatelé paneláku přivolali záchranku. Lékaři se pokusili jedno z dětí oživit, ale marně. Druhé dítě i matka zahynuly okamžitě.

Matku údajně před časem manžel opustil a nechal ji samotnou se šesti dětmi, z nichž nejstaršímu je 16 let. Žena prý po telefonu muži často vyhrožovala, že pokud se k nim nevrátí, spáchá sebevraždu. Případ vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám