Hlavní obsah

V mnichovské videokabině zemřela česká prostitutka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MNICHOV

Policisté v německém Mnichově vyšetřují záhadné úmrtí české prostitutky. Šestadvacetiletou ženu našli v úterý mrtvou ve videokabině herny v nádražní čtvrti hlavního města Bavorska. Přestože tělo nevykazovalo žádné stopy násilí a ani pitva neurčila příčinu úmrtí, policisté nevylučují, že žena mohla zemřít násilnou smrtí.

Článek

V nádražní čtvrti je prostituce zakázaná, podle policie se tam však často odehrává. Podle dosavadního šetření byla žena se třemi muži, které zavedla do herny Las Vegas. Pozdě večer zašla žena se dvěma muži do jedné z videokabin, kde se promítají pornografické filmy.

Videozáznam zachytil dva muže ve chvíli, kdy oznamují pracovníkovi firmy, že je v kabině žena, která se nehýbe. Pak odešli. Policie jejich totožnost nezná a stále po nich pátrá. Přivolaný lékař se Češku pokoušel asi hodinu marně oživit.

Policie u ženy provedla i test na přítomnost drog. Ten byl negativní, žena nebyla známá jako jejich konzument. Podle policejního mluvčího Wolfganga Wengera se mohlo jednat i o přirozené selhání srdce.

Prostitutka Jaroslava T., jak ji jmenuje bavorský tisk, byla údajně svobodná a před půl rokem přišla do Mnichova a byla tam přihlášená. Policie o ní věděla od září, když se jeden policista vydával na nádraží za zákazníka.

Reklama

Výběr článků

Načítám