Hlavní obsah

Langoš zavinil nehodu sám

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Bývalý federální ministr vnitra a ředitel slovenského Ústavu paměti národa Ján Langoš si podle televize Joj zavinil smrtelnou autonehodu sám, když svým autem jel 150 kilometrovou rychlostí v místě, kde je povolená devadesátka. V polovině června narazil Langoš se svou Škodou Octavia nedaleko Košic do naložené multikáry a byl na místě mrtev.

Článek

Policie pravděpodobně zruší obvinění proti 27letému řidiči multikáry, kterému za nehodu hrozil trest až pět let vězení. [celá zpráva]

TV Joj citovala řidiče, kterého Langoš krátce před nehodou předjel. "Na můj vkus jel příliš riskantně. Říkal jsem si, kam se ženeš blázne," řekl. Policie oficiálně ještě vyšetřování neukončila a jeho výsledek by měl být znám za několik dní.

Policie původně tvrdila, že řidič multikáry vjel Langošovi do cesty z vedlejší silnice. Multikára však byla na hlavní silnici pravděpodobně už delší dobu, když do ní Langoš velkou rychlostí narazil.

O Langošovi se vědělo, že rád jezdil rychle.

Reklama

Související témata:

Související články

Řidič multikáry obviněn ze smrti Langoše

Policejní vyšetřovatelé vznesli obvinění proti řidiči multikáry, který ve čtvrtek zavinil nehodu, při níž zahynul bývalý federální ministr vnitra Ján Langoš....

Výběr článků

Načítám