Hlavní obsah

Pouliční prodejci zbili římské policisty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Třicet pouličních prodejců zbilo ve středu šest policistů, kteří je přišli zkontrolovat na Svatopetrské náměstí. Jeden z policistů skončil v nemocnici, kde mu museli dvanácti stehy sešít tržnou ránu na hlavě. Útočník, který ho napadl, skončil v cele.

Článek

Policisté, mezi nimiž byly tři ženy, ani nestačili zahájit kontrolu a už se na ně vrhli rozlícení prodejci. Snesla se na ně sprška ran, pěstí i kopanců. Jednoho policistu praštili holí do hlavy a rozsekli mu kůži. Léčení si vyžádá čtrnáct dní. I další zasahující však utrpěli drobné šrámy a do konce týdne tak musejí zůstat doma. Jeden z policistů byl nucen vystřelit do vzduchu, aby se náporu útočníků ubránili. Zadržet se však podařilo jen jediného z prodejců, jednalo se o cizince.

Policisté ve středu kontrolovali pouliční prodejce koženého zboží. V jejich nabídce se často vyskytuje mnoho padělků. Podle čtvrtečního vydání listu Il Messagero zadrželi přes tisíc kabelek, tři sta pásků a několik set peněženek. Jejich prodejci většinou pocházejí z ciziny a nemají platné doklady.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám