Hlavní obsah

Ženu v USA po výběru vysoké částky z banky přepadl gang a přejel ji autem

Bezpečnostní kamera ve městě Houston v americkém Texasu zachytila přepadení ženy, která měla v kabelce finanční obnos ve výši 75 tisíc dolarů (přes 1,6 miliónu korun). Žena se dlouho bránila a na pomoc jí přispěchal i manžel. Pachatelé do ní však nakonec nacouvali autem, sebrali část sumy a z místa ujeli. Oba muži již byli zadrženi, píše server ITV.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena vybrala v bance v Texasu v přepočtu přes 1,5 miliónu korun, vzápětí ji přepadli zlodějiVideo: HARRIS COUNTY PRECINCT 4 CONSTABLE'S OFFICE , AP

 
Článek

Žena si peníze vybrala v jedné z městských bank a poté jela na čerpací stanici, jejíž je spoluvlastníkem. Cestou ji však sledoval gang a krátce po vystoupení z auta ji jeden z jeho členů napadl.

Na záběrech je vidět, jak k ní muž přiběhl a snažil se jí z ruky vytrhnout kabelku s hotovostí. Žena se však nedala a s útočníkem zápasila. Po chvíli jí dokonce přispěchal na pomoc manžel, ani to však pachatele neodradilo.

Když se konečně zdálo, že se žena i s kabelkou dostane do bezpečí, přijel na místo útočníkův komplic a snažil se svému kumpánovi pomoci.

Žena je v kritickém stavu

Žena však nehodlala kabelku pustit, a tak komplic sedl do auta, zařadil zpátečku a do muže i ženy najel. Podle serveru ITV útočníci následně sebrali část obnosu, naskočili do auta a z místa ujeli.

Server rovněž uvádí, že oba pachatelé již byli zadrženi. Do incidentu však bylo podle policistů zapojeno více osob, po kterých se stále pátrá.

Ačkoliv se přepadená na záběrech pokouší vstát, podle deníku Daily Mail je nyní v nemocnici a je v kritickém stavu. Její muž vyvázl s odřeninami.

Reklama

Výběr článků

Načítám