Hlavní obsah

Ve Španělsku se utrhla pouťová atrakce plná dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvíle zábavy se během jediného okamžiku proměnily na chvíle hrůzy. V noci z pátku na sobotu praskla konstrukce jedné z pouťových atrakcí v jihošpanělském městě San José de la Rinconada. Lidé se zřítili na zem, zraněno jich bylo zraněno 28. Třináctiletá dívka musela být převezena letecky do nemocnice se zraněním hlavy. Příčina nehody se vyšetřuje.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Následky nehody na pouti ve ŠpanělskuVideo: AP

 
Článek

K nehodě došlo na pouti kolem druhé hodiny ranní v noci z pátku na sobotu. Polovina kruhové lavice odlétla z jedné z atrakcí i s lidmi. O nehodě informoval španělský deník La Vangauradia.

Třináctiletá dívka byla s těžkými zraněními v kritickém stavu letecky přepravena do nemocnice v Seville. Dalších osm lidí, včetně čtyř chlapců ve věku od 12 do 14 let, bylo hospitalizováno s pohmožděninami a četnými zlomeninami. Devatenáct lidí bylo ošetřeno na místě.

Foto: Profimedia.cz

poničená atrakce, na které se zranilo 28 lidí

Celá pouť byla dočasně uzavřena, příčina nehody se vyšetřuje. Podle provozovatelů poutě atrakce splňovala všechny bezpečnostní předpisy.

Reklama

Výběr článků

Načítám