Hlavní obsah

Strážce prý spatřil Jacksona při orálním sexu s desetiletým

Právo, CNN, roš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michael Jackson (46) provozoval orální sex s desetiletým chlapcem. Soudu v kalifornské Santa Marii, před nímž zpěvák čelí obvinění ze zneužití jiného nezletilce, to řekl jeho bývalý tělesný strážce. "Přísahám, že jsem ho viděl při orálním sexu," řekl bodyguard Ralph Chacon, jejž předvolala obžaloba ve snaze prokázat Jacksonovu orientaci na chlapce.

Článek

Chacon uvedl, že vše spatřil oknem jedné noci na konci roku 1992 nebo počátkem 1993. Podle něj se Jackson s hochem nejdřív koupali v bazénu a společně sprchovali.

Informace se tehdy dostala k rodičům, protože následovalo policejní vyšetřování a zpěvák se s rodinou v roce 1994 finančně vypořádal - hovoří se o 15 až 20 miliónech dolarů (464 mil. Kč). Stíhání sice nebylo zahájeno, ale vznikl dojem, že Jackson nemá čisté svědomí.

Jeho obhájce se proto nyní snažil zpochybnit důvěryhodnost výpovědi tělesného strážce a obvinil ho, že ke svým vzpomínkám postupně přidává barvité podrobnosti. Chacon totiž tvrdil, že v roce 1993 zapomněl říci vše, co viděl. "A teď, v roce 2005, si to pamatujete?" zeptal se obhájce. "Ano, matně," odpověděl Chacon.

Přiznal také, že když před lety s dalšími zaměstnanci neúspěšně žalovali Jacksona o 16 miliónů dolarů, poradil jim advokát, aby získali peníze na vedení sporu tím, že prodají bulvárnímu tisku pikantní historky, což za 17 tisíc dolarů udělali.

Bývalá zpěvákova služka Adrian McManusová, která původně řekla, že nic neviděla, porotě nyní tvrdila, že Jackson hladil, líbal a osahával chlapce a mezi nimi i Macaulaye Culkina, který hrál hlavní postavu ve známé komedii Sám doma.

Hercův mluvčí však zopakoval, že Jackson se k Culkinovi choval slušně a že proti němu nemíní vypovídat. Obhájce zpěváka soudu také připomněl, že služka Jacksonovi odcizila portrét Elvise Presleyho, který sám maloval, a prodala ho bulváru. Soud jí za to vyměřil pokutu 30 tisíc dolarů.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson: My vyhrajeme!

Šok zažili příznivci popové hvězdy Michaela Jacksona, kteří se v neděli sešli na party v hotelu Radisson v kalifornském městě Santa Maria, kde probíhá...

Svědek: Jackson mě také osahával

Syn bývalého domovníka na ranči Michaela Jacksona (46) řekl v pondělí soudu v kalifornské Santa Marii, že ho zpěvák před patnácti lety také obtěžoval. Jackson...

Hospodyně: Jackson se sprchoval s chlapcem

Zpěvák Michael Jackson (46) obviněný ze sexuálního zneužívání chlapce se sprchoval společně s chlapci. Před soudem v kalifornské Santa Marii to v úterý uvedla...

Výběr článků

Načítám