Hlavní obsah

Slovenská policie pátrá po muži, který vyhrožuje masovou vraždou

– Bratislava

Slovenská policie nebere na lehkou váhu video muže vystupujícího pod jménem Aleš, který na sociální síti vyhrožuje masovou vraždou ve Spišské Nové Vsi. „Ubezpečujeme veřejnost, že policie se těmito informacemi vážně zabývá. Přijali jsme opatření s cílem chránit občany a předcházet ohrožení životů a zdraví. Víc informací v této chvíli nebudeme zveřejňovat,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mužovy vzkazy na sociálních sítích jsou zmatečné a plné vulgarismů. Podle informací televize TA3 se má jednat o 16letého mladíka a masovou vraždu chce vykonat na tradičních Spišských trzích, které se letos uskuteční od 14. do 17. července.

Slovenskou koalici tmelí už jen Fico za dveřmi

Evropa

„Chci zavraždit co nejvíc lidí, abych udělal takovou historii, že se o tom budou učit děti v dějepise a budou o tom mluvit i za dvacet let. Policie s tím nic nenadělá,“ vyhrožuje Aleš.

Psycholožka Martina Barillová upozorňuje, že mladík potřebuje akutní odbornou pomoc. „Dává vědět, co chce udělat právě proto, aby ho někdo zastavil. Vnitřně to možná ani nechce udělat, ale nedokáže se dostat ze svého vnitřního psychického rozpoložení,“ řekla Barillová televizi TA3.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám