Hlavní obsah

Romská rodina se podle slovenské policie chtěla mstít příbuzným vraha

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Slovenští policisté ve čtvrtek při razii ve městě Hurbanovo zadrželi tři členy rodiny Lakatošových, kteří podle nich připravovali mstu na příbuzných městského strážníka Milana Juhásze. Juhász letos v červnu zastřelil tři členy této romské rodiny.

Foto: Noviny.sk

Policisté přivádějí k výslechu strážníka Juhásze.

Článek

Server topky.sk uvedl, že policisté v domě objevili zbraň. Televize Joj naopak uvedla, že v domě se žádné zbraně nenašly. Policie se k tomu zatím nevyjádřila.

Obyvatele ulice vystrašila střelba, která se při razii ozvala. Policisté totiž museli na dvoře domu zastřelit psa, který je při zásahu ohrožoval.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Policie tvrdí, že střelba v Hurbanovu nemá rasový motivVideo: TV Markíza, Reuters

Letos 16. června vešel do dvora domu na Komárňanské ulici v Hurbanovu městský strážník Juhász, který byl v tom čase mimo služby. Začal střílet po členech rodiny, z nichž tři na místě usmrtil.

Juhászovi hrozí doživotní trest. Není vyloučeno, že místo vězeňské cely skončí na psychiatrii. Znalecký posudek totiž naznačuje, že Juhász trpí psychickou poruchou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám