Hlavní obsah

Řidič dodávky si dal na Slovensku kokainovou pauzu. Zachytila ho kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenská policie v pátek zveřejnila video, na němž je zachycen řidič dodávky, který si přímo na dálnici dal kokainovou pauzu. Byl mu zadržen řidičský průkaz, o dalším postupu bude policie informovat později.

Řidič dodávky si dal na Slovensku kokainovou pauzu. Zachytila ho kamera

 
Článek

Dodávka značky Fiat zastavila 13. dubna 2021 v odstavném pruhu na dálnici R7 u Bratislavy a řidič přímo v kabině užil neznámou krystalickou látku. „Kamerový záznam byl policii doručen v průběhu dubna,“ uvedla bratislavská policie na sociální síti.

Video nelze přesdílet, můžete ho však zhlédnout zde.

Policie označila za alarmující, že řidič po užití neznámé návykové látky pokračoval v jízdě.

Stejnou dodávku zastavili dopravní policisté při kontrole na Staré Vajnorské ulici v Bratislavě 28. dubna 2021. „Jejich pozornosti neuniklo, že řidič jevil známky požití omamných a psychotropních látek. Byl mu proto nařízený odběr krvi a moči ve zdravotnickém zařízení,“ konstatovala policie.

Výsledky ukázaly, že vozidlo řídil pod vlivem kokainu a THC. Poté policie zjistila, že se jedná o stejného řidiče, který byl zachycený na zmíněném kamerovém záznamu.

Nizozemsko začne při vyhledávání drog používat robotického psa

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám