Hlavní obsah

Podivná vánoční vražda mafiánovy družky v Bratislavě. Pachatel hned spáchal sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

V Bratislavě o Vánocích zastřelili 44letou ženu, která byla družkou známého mafiána Martina Mikulce. Toho našli v roce 2020 oběšeného ve Zlíně.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

K vraždě ženy jménem Darina došlo v luxusní čtvrti bratislavské městské části Nové Město. Pachatel vjel osobním vozem do garážové brány a dostal se tak do domu, kde ženu zastřelil.

„Šestačtyřicetiletý pachatel spáchal na místě sebevraždu,“ uvedl web topky.sk.

Podle serveru patřil dům Mikulcovi, který byl součástí známé mafiánské skupiny Takáčovců, jež působila v Bratislavě a na západním Slovensku. Pachatel měl být Mikulcovým a posléze Darininým obchodním partnerem.

Slovenka Zsuzsová známá z kauzy Kuciak neuspěla s odvoláním, 21 let natvrdo platí

Evropa

„Vzhledem ke způsobu spáchání skutku se jedná o podezření ze spáchání úkladné vraždy,“ řekl policejní mluvčí Michal Slivka. Podle slovenských médií byly v čase vraždy v domě také dvě děti, které tak zůstaly bez rodičů. „Další informace nemůžeme poskytnout,“ dodal Slivka.

„Mikulce jsme znali jako majitele sítě kasin. Byl velmi slušný. Kdybychom z médií nevěděli, že byl mafián, neřekli bychom to. Jeho družku jsme neznali. V této lokalitě žijí lidé, kteří mají peníze. Bůhví, co za tím bylo,“ sdělil webu aktuality.sk manželský pár ve středních letech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám