Hlavní obsah

Peter Nagy vyplatil bezdomovci 50 tisíc korun na ruku

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenský zpěvák Peter Nagy (48) vyplatil bezdomovci Imrovi 50 tisíc slovenských korun na ruku. Zpěvák byl totiž nesmírně rád, že Imro našel při prohrabávání kontejneru Nagyovu koženou tašku plnou textů a hudebních motivů připravované pro zpěvákovo nové CD.

Článek

Nagyovi totiž tuto tašku ukradli v pondělí z jeho auta zaparkovaného v Bratislavě. "Už jsem si myslel, že práci na albu budu muset zastavit. Od pondělí jsem kvůli tomu pořádně nespal," přiznal Nagy deníku Nový čas. Deník začátkem týdne uveřejnil informaci o tom, že Nagyovi ukradli tašku a zoufalý zpěvák nabízí za její obsah 50 tisíc korun.

Bezdomovec Imro se ve středu prohrabával v kontejneru nedaleko místa, kde došlo ke krádeži a tašku našel. Redakce Nového času zkontaktovala zpěváka a zorganizovala jejich setkání. Setkali se na železničním nádraží v bratislavské čtvrti Petržalka.

Nagy si zkontroloval obsah tašky. Byl tam digitální diktafon a notes s texty písní. Zpěvák neskrýval obrovskou radost a odměnu ve výši 50 tisíc korun Imrovi na místě vyplatil. "Mám moc dluhů, které musím vyrovnat. Snad něco koupím také své družce," řekl Imrich.

Reklama

Výběr článků

Načítám