Hlavní obsah

Bývalý Jacksonův právník se domnívá, že zpěvák je obětí

SANTA MARIA

Před soudem v kalifornské Santa Marii, kde čelí popový zpěvák Michael Jackson obvinění ze zneužívání třináctiletého chlapce, vypovídal v pátek jeho bývalý právník Mark Geragos.

Článek

Geragos pracoval u Jacksona v roce 2003. Před soudem uvedl, že má pocit, že byl najat, aby Jacksona chránil. Obával se, že se Jackson stane obětí vyděračské aféry ze stran rodiny chlapce, kterého měl údajně zneužívat. Domníval se, že jeho rodiče zosnovali plán, pomocí něhož chtěli získat od zpěváka peníze.

Najal proto soukromého detektiva, aby sledovali chlapce a jeho rodinu. Z výsledků vyšetřování rodiny, které trvalo pět až šest týdnů, vyvodil, že Jackson by měl s rodinou přerušit všechny styky. "Chtěl jsem ochránit svého klienta před zločinem," řekl.

Před soudem Geragos uvedl: "Neviděl jsem nikoho, kdo by dělal něco hanebného nebo zločinného. Viděl jsem někoho, kdo se stal terčem." Odmítl, že by Jackson někoho zneužíval nebo plánoval chlapce a jeho rodinu unést.

Geragos je úspěšný právník, který pracuje pro významné klienty a stojí ve světle reflektorů.

Reklama

Související témata:

Související články

Kauza Jackson: matka korunního svědka lhala

Obhajoba zpěváka Michaela Jacksona (46) tvrdí, že proces s popovou legendou obviněnou ze sexuálního zneužití chlapce, by mohl brzy skončit. Podařilo...

Culkin má u soudu podpořit Jacksona

Bývalá dětská herecká hvězda Macaulay Culkin (24) má svědčit u kalifornského soudu ve prospěch zpěváka Michaela Jacksona (46), jenž je obviněn ze sexuálního...

Výběr článků

Načítám