Hlavní obsah

Bude to masakr, slibují před MS fotbaloví hooligans

Novinky, Sky News

Neonacističtí fotbaloví hooligans z celé Evropy se na nadcházejícím mistrovství světa ve fotbale v Německu chystají útočit na muslimy. Tvrdí se to v prohlášení člena jedné takové skupiny fanoušků AS Řím, které zveřejnily italské noviny.

Článek

Neonacisté už se podle jeho vyjádření sešli v Rakousku, aby naplánovali podrobnosti bitek s fanoušky, kteří na šampionát přijedou z muslimských zemí.

Stanovisko radikálních Italů doslova říká: "Jsme jednotní. Mistrovství světa bude masakr." Poprvé jsme všichni zajedno, společně věci plánujeme. "Angličané, Němci, Holanďané, i Španělé, všichni máme stejný cíl," tvrdí se dál v novinové zprávě.

"V Německu se potkáme s Turky, Alžířany a Tunisany. Hlavně Turky nemůžeme vystát. U nás (v Itálii) jich moc není, ale v Německu je těchle chlápků dost. Všichni jsou to teroristé," pokračují výhružky italských hooligans.

"Budeme na ně útočit, protože to jsou nepřátelé, kteří musí být zničeni. Nebudeme se bát ani policie."

"V Německu sice za pozdrav vtyčenou pravicí hrozí i vězení, ale nás budou desetitisíce. Nikdo kromě Angličanů se nebojí," končí trochu zmateně prohlášení výtkou fanouškům z britských ostrovů, kteří jsou o pár vět předtím označováni jako součást jednoho šiku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám