Hlavní obsah

Brit vystrčil v Dubaji nahou prostitutku z okna hotelu

Novinky,
Dubaj

Až deset let vězení hrozí 37letému Britovi Zoubairovi Alimu za to, že vystrčil v Dubaji z okna hotelového pokoje v prvním patře nahou prostitutku. Z výšky šesti metrů spadla na střechu auta. Brita pobouřilo, kolik si 33letá žena žádala za své služby, uvedl list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Dubajský soud

Článek

Brit před soudem ve čtvrtek popřel, že by ženu napadl a měl s ní sex. Přiznal, že s ní popíjel.

Žena z Ukrajiny vypověděla na policii, že Aliho potkala v baru. Souhlasila, že s ním půjde na pokoj. „Šla jsem s ním do hotelového pokoje, protože jsem se cítila osamělá a potřebovala jsem společnost. Měla jsem zájem dál s ním trávit večer,“ uvedla ve výpovědi podle serveru Gulf News.

„Jakmile jsme přišli do jeho pokoje, začali jsme se hádat... Utekla jsem do ložnice a zavřela dveře zevnitř. Pak jsem otevřela okno a volala o pomoc,“ sdělila dále.

Vyšetřování ukázalo, že žena chtěla během sexu více peněz, řekla si o 85 liber (2500 korun). Muž ji nakonec vystrčil z okna. Žena dopadla na střechu auta. V recepci pak požádala o pomoc a 33letý Ind zavolal policii. Zabránil Britovi nastoupit do auta, kterým chtěl z místa činu ujet.

Obviněni jsou oba. Ali, že prostitutku napadl a měl s ní sex, ač byli nesezdáni, Ukrajinka pak z prostituce a z oddávání se sexu, aniž by byla vdaná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám